top of page
Quantum Touch Le pouvoir de guerir Lifenergy

Quantum Touch® 
de aangeboren genezingscapaciteit van het lichaam herstellen

Wat is Quantum-Touch®?

Quantum-Touch® (QT®) is een effectief en verrassend energiewerk, een genezingsmethode ontwikkeld door Richard Gordon.

Levenskracht-energie krijgt almaar meer belangstelling . De woorden ‘energie’, ‘Chi’, ‘prana’ definiëren de levenskrachtenergie van onze lichaam. Een goed evenwicht ervan garandeert onze gezondheid. Is die energie geblokkeerd of uit evenwicht, dan verschijnt de ziekte of pijn.

De levenskrachtenergie is altijd aanwezig. Alleen zijn we ons er niet van bewust. Ze blijft voor ons abstract en mysterieus en daardoor hebben we haar niet leren voelen en beheren.

Hoe werkt

Quantum-Touch® ?

 
In Quantum Touch® gebruikt de beoefenaar een combinatie van verschillende ademhalingstechnieken en lichaams-bewustzijnsoefeningen om zo een hoog niveau van energie te creëren. Als de beoefenaar dat energieveld – door middel van zijn handen – rond een gebied van pijn, spanning of ontsteking plaatst, dan zal de lichaamseigen biologische intelligentie doen wat die noodzakelijk acht om te genezen. Een vrije stroom van vitale energie herstelt zich. Daardoor helpt Quantum Touch® het enorme potentieel van het lichaam om zichzelf te genezen, te activeren.

 

Quantum Touch® is erop gericht om de energie in balans te brengen en het algemene evenwicht van het lichaam te verbeteren.

 

Quantum Touch® heeft uitstekend resultaten bij mensen van alle leeftijden, van babies tot senioren. Het is goed te combineren met andere therapieën en verhoogt de effectiviteit van de behandelingen 

 

Toch zal iedereen op een andere manier reageren op de behandeling, in functie van zijn gevoelens en behoeften.

Soms zijn maar een paar seconden nodig opdat de “patiënt” de energie voelt bewegen. Het kan een gevoel van warmte, koude, trillingen, tintelingen geven.

Waarvoor werkt

Quantum-Touch® ?

 

Quantum Touch® helpt bij de volgende klachten: snelle en diepgaande vermindering van pijn (rug-, maag-, hoofdpijn), vermindering van de ontstekingen, lijnt botten en wervels uit naar hun oorspronkelijke stand, verlicht vermoeidheid, verhoogt energie, …

De beoefenaar van Quantum Touch® is niet de ‘genezer’; hij is slechts een katalysator. Het is de persoon die ontvangt die zichzelf geneest. Alles wat Quantum Touch® doet, is het proces van zelfgenezing ondersteunen en versnellen.

De meerwaarde van 

Quantum-Touch®:

 

  • Versnellen van het genezingsproces.

  • Mensen met allerlei verschillende fysieke en emotionele klachten kunnen worden geholpen. Enkele voorbeelden: infecties, ontstekingen, leverproblemen, oogklachten, posttraumatisch stress syndroom enz.

  • Scheefstanden en structurele problemen aan ruggengraat veranderen : denk aan scoliose, kyfose en lordose. Er is een ding waarin Quantum Touch® verschilt met andere technieken: we helpen het lichaam om zich “uit te lijnen”. De beoefenaar laat botten en wervels niet bewegen, dat gebeurt door de zelfgenezing-skracht van de behandelde persoon zelf

  • Versnelt de genezing van wonden, fracturen en botafwijkingen.

  • Quantum Touch® werkt bijzonder goed na operaties, trauma’s en verbrandingen.

  • Geeft goede resultaten bij emotionele onevenwichtigheden.

  • Quantum Touch® heeft geweldige resultaten bij baby's, dieren en mensen met narcose.

 

Er zijn ook zeer goede resultaten bij behandeling op afstand.

Quantum Touch Lifenergy

Wil je deze eenvoudige en effectieve techniek leren ?

Het is binnen ieders bereik!

Hoe een Quantum Touch®-sessie werkt

Quantum Touch links

bottom of page